• DutchEnglish

  • Bestemmingen:

Contact

Neem gerust contact met ons op voor je droomvakantie door zuidelijk Afrika. ZaZoe Xperience biedt zowel maatwerk rondreizen aan langs lodges, guesthouses en tented camps (vanaf 2 personen) alsook een zeer avontuurlijke (maar meer basic) 4x4 kampeervakantie vanaf 4 personen. Alle vakanties gaan door (een deel van) Zuid-Afrika, Botswana, Swaziland, Zimbabwe, Namibië, Mozambique en/of Zambia.
Alles in overleg en op basis van jouw / jullie wensen en plannen. Altijd echt jouw droomreis.

Gratis offerte op maat

Alle vakanties zijn begeleid en onze offertes zijn zeer compleet. Bij de maatwerk rondreis heb je je eigen chauffeur en gids bij je. Zo kan iedereen optimaal ontspannen en genieten van de reis.
Bij de avontuurlijke 4x4 reis rij je juist zelf in een stoere Toyota LandCruiser. Maar daar is wel altijd 1 persoon namens ZaZoe als assistentie ergens in de buurt. Handig om je uit het zand of water te helpen en als kok op de camping. Deze 4x4 reis is een kleine konvooi reis met minimaal 2 en maximaal 5 auto's.
Wij denken altijd graag met persoonlijke wensen en plannen mee. Doordat we al sinds 2006 in zuidelijk Afrika wonen, werken en reizen, weten we de meest mooie plekjes te vinden! Routes worden zo logisch mogelijk gepland en alle overnachtingen zijn geregeld. Op de Nederlandse manier, uitgevoerd in een Afrikaanse omgeving. Meer over onze aanpak lees je in een aparte blog.

Vraag een gratis, geheel vrijblijvende offerte aan of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen we snel contact met je op.

Contactgegevens

ZaZoe Xperience (Pty) Ltd
Rex & Natascha Snelder
Postnet Suite 463
Private Bag X3008
Hoedspruit 1380
South Africa

Telefoonnummer: 
Rex: +27 (0)72 05 50 464
Natascha: +27 (0)72 91 71 626

Social Media

ZaZoe Xperience is te vinden op Facebook en LinkedIN. Op YouTube vind je leuke filmpjes van gasten, ook over de 4×4 reis. Kun je alvast wat sfeer snuiven.
En op Zoover staan diverse reviews van gasten die al met ons op reis zijn geweest.

Rex & Natascha Snelder

Herkomst naam ZaZoe Xperience

Wij zijn Nederlanders maar wonen sinds 2006 in Zuid-Afrika. ZaZoe is de vogel uit de Lion King. Daar is hij de adviseur van de koning. ZaZoe lijkt veel op de ‘hornbill-vogels’ die je veel in zuidelijk Afrika ziet en hoort. Daarnaast willen wij anderen graag mooie ervaringen of 'experiences' laten meemaken.
Zo is ZaZoe Xperience geboren.