Een thuis ver van huis

De geur van vers gewassen kleding die aan de waslijn hangt. Heerlijk. Hoe simpel kan het zijn. Onze gasten zijn in de Afrikaanse bush, in the middle of nowhere, tussen de wilde dieren. En dan geven simpele zaken zoals heerlijk schone kleren of een met liefde gekookte maaltijd een gevoel van thuis, ver van huis.

Indrukwekkende natuur

Natuurlijk maken de wilde dieren en de ongerepte natuur veel indruk in Zuid-Afrika. Maar de kleine dingetjes eromheen maken het verschil tussen afzien en genieten. Genieten omdat je weet dat zaken fijn geregeld zijn. Niet dat je in Afrika het gevoel wilt hebben van het georganiseerde Nederland.

Maar lekker eten & drinken, een comfortabele hotelkamer en, jawel, schone kleren voelen zo ineens superdeluxe aan. Dat geeft gasten een gevoel van geborgenheid, van een stukje thuis ver van huis. Gelukkig krijgen we dit ook vaak weer terug via de reviews na afloop van onze rondreizen.

Ervaringen staan centraal

Het is ook een van de leuke dingen van het werken in het toerisme en de horeca, hier in Afrika. Gasten van allerlei pluimage, van over de gehele wereld, zich thuis laten voelen en ze verwennen. Ze allerlei ervaringen laten opdoen en ze nieuwe dingen laten ervaren. Tijdens hun vakantie, hun rondreis oftewel de safari. Zo genieten wij ook weer volop. En ervaren wij ons wildpark en de natuur ook weer ‘als nieuw’.

Maar genoeg gemijmerd. Tijd voor een veel minder inspirerend onderdeel van het werk. De strijk! 

Natascha Snelder
ZaZoe Xperience
Persoonlijk, onvergetelijk & avontuurlijk