Lieve D800

Nee, dit is geen liefdesbrief aan een of andere geheime minnaar of vaag online vriendje, maar een oprechte brief aan mijn mooie fotovriendje. Een stoere, stevige, altijd klaarstaande maat.

Droombody

Dit is een brief aan mijn mooie, perfecte, nieuwe Nikon D800 die met een verwaarloosbaar aantal ‘clicks’ nagenoeg hagelnieuw in zijn fototas geduldig op mij ligt te wachten. Met een body om van te dromen en een lijst met specificaties waar je het spontaan warm van krijgt. En ik verlang zó naar hem!

Momenten koesteren

Mijn probleem is tijd. Kon ik maar hele dagen samen met mijn nieuwe Nikon de Afrikaanse bush in trekken. Nieuwe avonturen beleven en vastleggen. Genieten van onverwachte momenten. En daar blijmakende foto’s van maken. Foto’s waar de lol vanaf spat, die bloedstollend mooi of spannend zijn. Prachtige momenten vastleggen. Voor eeuwig en altijd.

Samen

Maar ik zweer je mijn lieve camera; eens komt de dag dat wij samen al klikkend en genietend, samen en onafscheidelijk heerlijke avonturen gaan beleven. Op reis gaan, op safari. Pin me alleen nog niet vast op een exacte datum en tijd. Weet dat je in gedachten altijd bij me bent, al ga ik dan in jouw ogen vaak ‘vreemd’ met zo’n inferieure camera in een mobieltje. Ooit komt de dag van gerechtigheid.

Tot snel

En dan? Dan komt alles samen. Genieten we ‘gate uit’, vergeten we de wereld om ons heen. En wie weet, heel misschien, worden we samen nog wel beroemd. Ik droom nog even lekker verder. Dag lieve D800, ik zie je snel! 

Natascha Snelder
ZaZoe Xperience
Persoonlijk, onvergetelijk en avontuurlijk