Lodge

ZaZoe Xperience heeft een eigen accommodatie, een lodge, voor maximaal 18 personen. Een lodge is eigenlijk een ‘hotel in de bush’. Heerlijk rustig gelegen, met comfortabele chalets en rondawels, gelegen in een tuinachtige setting. En met alle bush rondom je, is het heerlijk genieten van de natuur, de wilde dieren, de rust en de ruimte. Tevens is het het gebied van de rode aarde en de beroemde baobab of ‘ondersteboven’ bomen.

ZaZoe lodge is erg gunstig gelegen, helemaal in het noorden van Zuid-Afrika, in de provincie Limpopo. Er is een eigen ‘private game reserve’ waar je kunt genieten van game drives, wandelingen, wildobservaties vanuit schuilhutten, een rit te paard, etc.

Gasten kunnen de gemeenschappelijke, compleet ingerichte keuken van de lodge gebruiken, en ook een grote braaiplek met alle toebehoren, het centrale eetgedeelte en de bar. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Breng je eigen eten en drinken mee en plan een typische Afrikaanse braai!

Er zijn 4 grensovergangen naar Botswana in de buurt en ook kun je van hieruit Mapungubwe National Park, het Kruger National Park enTuli Block of Mashatu in Botswana prima bezoeken.

Locatie ZaZoe Lodge:

De lodge ligt aan de R572 van Swartwater naar Alldays, 14 km buiten Swartwater, aan de 2e afslag ‘Du Plessis’. De lodge is prima te bereiken met een normale personenauto.

Graag van tevoren contact als je een overnachting zoekt. Tarieven staan hier.