4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Dulang MatijaDulang Matija
09:15 06 Apr 23
Thank you very much team for the excellent tour designs, that offer guests great wildlife experience and the connections with the local communities. You creat only what is best for your guests!
Piet HakPiet Hak
20:14 04 Jun 22
Very correct organization!Very well organized tourSouth Africa and Botswana with a day trip to the Victoria falls in Zimbabwe.Unbelievably seen.Dutch speaking guides.
Monique BezuidenhoutMonique Bezuidenhout
09:38 18 Jun 19
The destination for our annual family trip with friends that have become family. Rex and staff go out of their way to give us the best bush break away experience. Best place for kids to be kids and adults to be adults. See you next year.
Leanne ParkerLeanne Parker
16:15 03 Jul 18
Having just returned from a weekend trip to Zazoe I cannot sing their praises enough. It was a truely special experience.Their facilities are clean and the camp was safe for the kids to play freely.Its a wonderful place to bring the family and the birdlife is out of this world.Thanks guys for making the trip so memorable we will certainly see you next year again.
Jan WillemsenJan Willemsen
22:24 15 Dec 15
Wonderfull 4X4 safari!
js_loader

Nieuws

Hieronder een greep uit het nieuws van en publicaties over ZaZoe Xperience, onze reizen, emigreren van Europa naar Afrika, onze aanpak, het runnen van een lodge, leven in de bush, droomreizen organiseren, etc.


Vakantiebeurzen 2024

ZaZoe Xperience is zoals vanouds aanwezig bij diverse vakantiebeurzen in januari 2024. We beginnen dan  traditiegetrouw in Amsterdam met de Vakantiebeurs voor bijzondere Vakanties. Daarna volgen de Vakantiebeurs in Utrecht en de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in Nijmegen. Exacte data zijn:

  • 06 & 07 januari: Amsterdam, Beurs van Berlage
  • 11 t/m 14 januari: Utrecht, Jaarbeurs
  • 20 & 21 januari: Nijmegen, Stevenskerk

Als we je een plezier kunnen doen met gratis toegangskaarten voor de beurzen in Amsterdam of Nijmegen, stuur dan even een mailtje. En gezellig om je dan te spreken over jouw eigen droomreis-plannen 🌞


Global Dutchies in gesprek met Natascha Snelder

Zie hier een interview van Ria Luitjes met Natascha Snelder over het hebben van een eigen accommodatie in de bush. Wat komt er bij kijken, wat is leuk en wat is minder!

Klik hier voor het interview.


Seasons: ‘4x4 offroad Afrika avontuur’

Kamperen onder een spectaculaire sterrenhemel, midden tussen het wild. Slapend bovenop je auto, zelf met een stoere Toyota LandCruiser rijden, dwars door de bush, door zand, door water… Langzaam één worden met het betoverend mooie Afrika. Seasons maakte een avontuurlijke offroad reis met ZaZoe Xperience. Into the wild, dwars door Botswana en Zambia.
Hier het verslag van deze avontuurlijke 'into the wild' reis.


Global Dutchies Tours: ZaZoe fotografiereis in Top 10!

De speciale fotografiereis van ZaZoe valt op. Zo is deze mooie vakantie in de Top 10 van Global Dutchies beland. Hartstikke gaaf! Global Dutchies is een interessante website voor Nederlanders over de hele wereld die accommodaties én ook tours, excursies en activiteiten aanbieden. Je kunt het zo gek niet bedenken, of een Nederlander biedt het ergens op deze aardbol aan. Klik hier voor een kijkje op Global Dutchies.


Reishonger: ‘Je eigen eco-lodge in Zuid-Afrika?’

Reishonger journalist Martijn kwam langs bij ZaZoe. Hij was benieuwd hoe wij ertoe zijn gekomen om een lodge in Zuid-Afrika te beginnen. Waarom begin je aan zoiets? En wat komt erbij kijken om je eigen wildpark en lodge te kopen, te ontwikkelen en te runnen.

Klik hier voor het artikel.


Afristay: ZaZoe blij met uitmuntende score!

ZaZoe Xperience is erg blij met het certificaat ‘best value establishment 2018’ van Afristay. Dit certificaat wordt uitgereikt aan accommodaties die volgens Afristay waarde voor geld bieden. ‘Altijd weer een fijn gevoel wanneer je een dergelijke erkenning ontvangt’, aldus Natascha Snelder. Zij is samen met man Rex eigenaar van deze Zuid-Afrikaanse lodge in de bush.
Klik hier om verder te lezen.


“Zuid-Afrika is het enige land waar we zijn gaan kijken”

In de reis & vakantiekrant van de Utrechtse Vakantiebeurs een artikel over emigreren. Plus onze aanpak van de maatwerk rondreizen die we tegenwoordig door zuidelijk Afrika organiseren. Alles om gasten optimaal te laten ontspannen en genieten.

Reis & Vakantiekrant over emigreren en starten.


Seasons: Van Hollandse boerenkool naar Afrikaanse potjiekos

In tijdschrift Seasons een artikel over ‘logeren bij Nederlanders’. Altijd fijn om in den verre toch vertrouwd Nederlands te kunnen spreken. Of te weten dat ‘afspraak ook echt afspraak is’. Of niet al té exotische dingen te moeten eten zonder te weten wat het eigenlijk is. En al wonen de Nederlandse eigenaren van ZaZoe dan al heel wat jaartjes in Afrika, sommige Nederlandse beginselen blijven gehandhaafd.

Van boerenkool naar Potjiekos


360 graden: ‘Elke dag een nieuw avontuur’

Een bergbeklimmer uit Nederland die bush ranger wordt in Zuid-Afrika. Voor Rex Snelder een logische stap in zijn zoektocht naar avontuur. ‘Het leven is veel te kort en de dagen dat er niets gebeurt, vergeet je. Daarom wil ik elke dag iets meemaken.’ Outdoorwinkel Bever interviewt Rex in de rubriek ‘de passie van’. Wat beweegt, boeit en motiveert hem.

Rex Snelder: van bergbeklimmer naar bush ranger


ZaZoe nu ook op YouTube!

Jawel, ZaZoe Xperience heeft inmiddels ook haar eigen YouTube kanaal. Met leuke inspirerende Afrikaanse filmpjes. Van gasten, van onszelf, van iedereen die Afrika ook zo gaaf vindt als wij. Lekker genieten van mooie, maffe, onverwachte en gave momenten. En zet het geluid aan voor een extra experience!

ZaZoe op YouTube.


Zoover: Nederlanders winnen Zoover Award ‘beste lodge in Zuid-Afrika’ voor 2e keer!

Rex en Natascha Snelder van ZaZoe Xperience glimmen van trots. Zij hebben de Zoover Award gewonnen in de categorie lodges in Zuid-Afrika. En wel voor de tweede keer op rij! Hun lodge werd wederom het beste beoordeeld door hun gasten met een gemiddeld cijfer van 9.1. Met name de persoonlijke aanpak en service van dit Nederlandse stel worden geroemd. Inmiddels staat het gemiddelde cijfers nóg hoger en ligt de nadruk op de waardering voor de maatwerkrondreizen en avontuurlijke 4x4 kampeerreizen.

ZaZoe op Zoover.