• DutchEnglish

  • Bestemmingen:

Avontuurlijke 4×4 kampeerreis

Altijd al met een 4×4 dwars door Botswana, Zimbabwe en het noorden van Zuid-Afrika willen toeren? Wat let je? Ga mee met ZaZoe Xperience en ontdek deze pareltjes van zuidelijk Afrika. Rij zelf in een Toyota Landcruiser maar met (Nederlandse) begeleiding. Niet alleen de trip is onder begeleiding, alles is geregeld. De stoere 4×4 staat bij aankomst in Johannesburg klaar, de overnachtingen zijn besproken, inkopen gedaan, route bekend, het avontuur kan beginnen. Je hoeft alleen maar kleding, foto- en/of filmapparatuur, zakmes, zaklamp en een stuk zeep mee te nemen!

Offroad: niet voor iedereen!

Deze experience is zeker niet voor iedereen! We zoeken relaxte mensen die graag van de gebaande paden gaan, letterlijk én figuurlijk! je rijdt zelf, veel off-road, maar wel met assistentie in de directe omgeving en soms zelfs bij je in de auto en met een noodservice op afstand. Maar er geldt een hands-on mentaliteit: we koken samen en een ieder zet s’avonds (in 5 minuten) zijn eigen daktent op. We doen zelf boodschappen en rijden in konvooi! (minimaal 2, maximaal 4-5  auto’s)

Niet voor watjes!

Indien nodig sleuren we elkaar uit het zand of graven we samen een auto uit. Dat levert s’avonds rond het vuur de mooiste verhalen op! Nog los van al het wild, de vogels en de prachtige landschappen die we onderweg gaan zien!
Het is zeker een ‘hands-on’ reis waarbij eigen inbreng en inzet zeker gevraagd wordt.
Voor de mensen die graag Zambia willen ontdekken is er tevens een 24-25 daagse variant die meer nadruk op Botswana en Zambia legt (en het Kruger Park in Zuid-Afrika dan juist overslaat). In de Seasons een verslag hierover.

Praktische informatie

De reis gaat in principe van start bij minimaal 4 personen, 2 auto’s. De groep bestaat uit maximaal 4 tot 5 auto’s. Voor een indicatie van de kosten:

  • Reissom in 2023 bij 21 dagen is vanaf € 4.295 per persoon (voor reis door Zuid-Afrika, Botswana en dag naar Vic Falls / Zimbabwe).
  • Reissom in 2023 voor 22 dagen of meer inclusief Zambia is op aanvraag.

Meer informatie

Er staan voor 2022 en 2023 diverse mooie avonturen gepland. Stuur een e-mail en vraag uitgebreide informatie over deze bijzondere kampeerreizen, data & prijzen.