• DutchEnglish

  • Bestemmingen:

Comfortabele maatwerk rondreis

ZaZoe Xperience is expert in het organiseren én verzorgen van maatwerk rondreizen door zuidelijk Afrika. Niet alleen door Zuid-Afrika, maar desgewenst ook Swaziland, Botswana, Zambia en/of Zimbabwe. Vakanties vanaf 2 personen, individuele reizen. Daarbij is alles tot in de puntjes georganiseerd en heb je een eigen chauffeur / gids. Overnachtingen zijn in lodges, guesthouses of ‘tented camps’. Met je eigen chauffeur bij je, kun jij optimaal ontspannen en genieten. Alles is geregeld. Ontzorgen is ons vak.

Werkwijze

ZaZoe Xperience houdt het graag kleinschalig. Er worden dus geen groepsreizen aangeboden. Je eigen reisgezelschap ís de groep. En dat kan al vanaf 2 personen! Ook de accommodaties die voor je vakantie uitgekozen worden, zijn meestal intiem en vaak prachtig gelegen. Dit zijn guesthouses, lodges en soms luxe tenten. Het gewenste luxeniveau stellen we graag in onderling overleg op.

Zo'n vakantie betekent per definitie dat jij:

  • volledig kunt ontspannen
  • niets hoeft te regelen voor je droomreis
  • niet links moet rijden of kaart moet lezen tenzij je dat wilt
  • je geen zorgen hoeft te maken over een huurauto
  • zeker weet dat alles goed geregeld en gedaan is!
  • afspraken maken in het Nederlands en afspraak is afspraak
  • altijd je eigen chauffeur / gids bij je hebt
  • reist in eigen tempo

Onvergetelijk

De invulling van de dagen kan met game drives (‘safari’s’) in diverse wildparken zijn. Maar ook hier en daar een boottocht, of een wandeling door een natuurpark (‘bush walks’).

Of misschien zijn er golfliefhebbers, fietsers, vogelaars, (jonge) kinderen, zwemmers, vissers, paardrijders, kunst- of cultuurliefhebbers, etc.
Alle ideeën, wensen en plannen worden meegenomen voor een onvergetelijke reis. Zo avontuurlijk, basic, comfortabel of luxueus als gewenst. Afrika is zeer divers dus alles is mogelijk.

Méér avontuur?

Wil je liever zélf in een grote 4×4 auto rijden, liever kamperen in de natuur, meer avontuur snuiven in zuidelijk Afrika? Kijk dan vooral eens naar onze avontuurlijke 4×4 kampeerreis. Dit is echt een ander type reis. Niet voor watjes! Zelf rijden in een grote LandCruiser en meer kamperen dan logeren, hands-on en meehelpen waar mogelijk. Er is echter wel begeleiding ergens in de buurt zodat je nét niet helemaal op jezelf bent aangewezen in de Afrikaanse bush. Misschien een mooi alternatief?
In tijdschrift Seasons heeft een verslag over deze avontuurlijke kampeerreis gestaan.

Contact

Via de contactpagina vraag je geheel vrijblijvend een offerte op. In het Nederlands, wel net zo gemakkelijk. Geef aan wat je aanspreekt en je persoonlijke wensen en plannen.