Singles Op Safari

ZaZoe Xperience organiseert en verzorgt maatwerkvakanties vanaf twee personen. Maar zeer regelmatig krijgen wij ook verzoeken van alleenstaande en alleengaande mensen die óók heel graag op een begeleide rondreis / safari zouden willen. Maar dan niet met een hele grote, ‘typische’ groepsreis. Daarom nu het – voorlopig eenmalige – aanbod van ‘Singles Op Safari’. Op de ZaZoe-manier.

Voor wie de ZaZoe-manier nog niet kent: dit is reizen met zeer persoonlijke begeleiding, je eigen chauffeur / gids bij je, in een goede, ruime auto, alles goed georganiseerd en geregeld, afspraak-is-afspraak en met accommodaties op de meest mooie plekken in het noorden en oosten van Zuid-Afrika. 
En in dit geval, met een klein, persoonlijk groepje. De reis wordt in mei en/of september 2020 gepland. Gaat van start bij minimaal 3 en maximaal 6 personen.

Een individuele verlenging aan de Westkaap is in overleg mogelijk. Wil je meer informatie, mail dan even. En deel dit bericht ook gerust met anderen. In principe valt dit speciale aanbod buiten onze ZaZoe maatwerkrondreizen, maar we willen heel graag deze optie een keertje (oké, misschien 2x) aanbieden. Dus, hoort zegt het voort. Wij zijn benieuwd!

Singles Op Safari 2020:

11 – 23 mei 2020

07 – 19 september 2020

Voor meer informatie, stuur een mailtje met als onderwerp ‘singles op safari’ en eventueel een voorkeursperiode. Krijg je snel uitgebreide informatie toegestuurd.

Natascha Snelder
ZaZoe Xperience
Persoonlijk, onvergetelijk & avontuurlijk