• DutchEnglish

  • Bestemmingen:

Speciale reizen

Af en toe biedt ZaZoe Xperience een hele speciale reis aan. Naast de individuele rondreizen en de avontuurlijke 4x4 kampeervakanties zoals omschreven op de pagina met Reizen. Denk hierbij bij voorbeeld aan een speciale, kleine groepsreis voor alleenstaanden en alleengaanden. Voor mensen die zich ongemakkelijk voelen bij een grote, échte groepsreis per bus. Want tussen alleen reizen en met 40 anderen zit nog een alternatief. Dit is het bijzondere aanbod 'singles op safari'.

Bij de andere reizen worden geen groepen gemaakt. Bij de 'singles op safari' dus wel. Maar slechts een klein groepje. Op vakantie met gelijkgestemden die allemaal Afrika, natuur en wilde dieren op het verlanglijstje hebben staan. Zonder die touringcar!

Of wat dacht je van een kleinschalige fotografiereis voor de mensen die we daar écht een groot plezier mee doen. Met een klein groepje natuur- en fotografieliefhebbers op pad. Naar prachtige schuilhutten in wildparken, met alle tijd en aandacht voor macrofotografie, met de mooiste accommodaties onderweg. Waarbij we zeker weten prachtige wilde dieren gaan zien. Met professionele begeleiding. En waarbij we alle tijd aan onszelf hebben. En dus ook heerlijk lang bij mooie 'sightings' kunnen blijven staan.

Nog een idee is een verkennende tocht naar een geheel nieuwe bestemming in ons assortiment. Of een superprogramma voor jouw eigen familie. Of voor je vriendengroep... Een mooie rondreis in combinatie met vrijwilligerswerk, met een yoga retraite, met een cursus... Nou, ja, bedenk het maar!

Mogelijkheden genoeg. Probeer ons gerust uit. Leg jouw wensen voor. Geven wij je eerlijk advies over de mogelijkheden en invullingen.

Klik op bovenstaande linken voor meer informatie. Deze linken geven nu een globaal idee van de mogelijkheden. Door Covid19 zijn data alleen niet meer actueel. Vraag gerust naar de ZaZoe specials voor 2022 en verder. 'Plan nu, reis later'.