4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Dulang MatijaDulang Matija
09:15 06 Apr 23
Thank you very much team for the excellent tour designs, that offer guests great wildlife experience and the connections with the local communities. You creat only what is best for your guests!
Piet HakPiet Hak
20:14 04 Jun 22
Very correct organization!Very well organized tourSouth Africa and Botswana with a day trip to the Victoria falls in Zimbabwe.Unbelievably seen.Dutch speaking guides.
Monique BezuidenhoutMonique Bezuidenhout
09:38 18 Jun 19
The destination for our annual family trip with friends that have become family. Rex and staff go out of their way to give us the best bush break away experience. Best place for kids to be kids and adults to be adults. See you next year.
Leanne ParkerLeanne Parker
16:15 03 Jul 18
Having just returned from a weekend trip to Zazoe I cannot sing their praises enough. It was a truely special experience.Their facilities are clean and the camp was safe for the kids to play freely.Its a wonderful place to bring the family and the birdlife is out of this world.Thanks guys for making the trip so memorable we will certainly see you next year again.
Jan WillemsenJan Willemsen
22:24 15 Dec 15
Wonderfull 4X4 safari!
js_loader

Spelen met licht – maar wanneer dan

Op mijn laptop bekijk ik het tijdschrift Wild van de Zuid-Afrikaanse nationale parken. Wat een heerlijke natuurfotografie. Ik kijk verlekkerd naar de beelden en bedenk me dat het de aller-aller-allerhoogste tijd wordt dat ik mijn mooie Nikon uit zijn fototas haal. Het is toch een schande dat een camera van een paar jaar jong nog maar 400 kliks / foto’s erop heeft staan. Ongehoord en ik schaam me dood.

Moeite

Vooral als ik me herinner hoeveel moeite ik ervoor gedaan heb om mijn man Rex ervan te overtuigen hoe nodig die nieuwe camera wel niet was. Want al die mooie wilde dieren in Afrika moest ik toch echt supergaaf kunnen fotograferen? Met de nieuwste camera? En vervolgens hoe ik uren in de rij heb gestaan tijdens de opening van een nieuw MediaMarkt filiaal om hem daar zo voordelig mogelijk te kunnen kopen. Glunderend in de rij voor de kassa en een man voor mij die opmerkte dat ik mezelf duidelijk goed verwend had.

Rondklikken

Yes! Zo voelde dat ook. Hoe trots was ik?! En vanaf dat moment had de Nikon dagelijks in gebruik moeten zijn. Hadden alle wilde dieren in Zuid-Afrika inmiddels al op de gevoelige plaat vastgelegd moeten zijn. En onze medewerkers, gasten, paarden, honden. Alles en iedereen.  Tot vervelens toe.

En wat dacht je van dat prachtige ochtend- en avondlicht hier in Afrika? Bijna elke dag een gratis traktatie op de mooiste zonsopkomsten en – ondergangen. Té fotogeniek gewoon!

Altijd en overal

Ter plekke wordt het besluit genomen. Binnenkort ga ik weer op reis en dan gaat mijn grote fototas gewoon mee. Hoe ik het organiseer met camera, lenzen maar ook laptop, papierwerk en alle andere tasinhoud, weet ik nog niet. Maar hij gaat mee. Punt uit.

En vanaf dat moment ga ik alleen nog maar spelen met licht – overal en altijd.

Natascha Snelder
ZaZoe Xperience
Persoonlijk, onvergetelijk en avontuurlijk