4.9
Gebaseerd op 30 beoordelingen
powered by Google
Dulang MatijaDulang Matija
09:15 06 Apr 23
Thank you very much team for the excellent tour designs, that offer guests great wildlife experience and the connections with the local communities. You creat only what is best for your guests!
Piet HakPiet Hak
20:14 04 Jun 22
Very correct organization!Very well organized tourSouth Africa and Botswana with a day trip to the Victoria falls in Zimbabwe.Unbelievably seen.Dutch speaking guides.
Monique BezuidenhoutMonique Bezuidenhout
09:38 18 Jun 19
The destination for our annual family trip with friends that have become family. Rex and staff go out of their way to give us the best bush break away experience. Best place for kids to be kids and adults to be adults. See you next year.
Leanne ParkerLeanne Parker
16:15 03 Jul 18
Having just returned from a weekend trip to Zazoe I cannot sing their praises enough. It was a truely special experience.Their facilities are clean and the camp was safe for the kids to play freely.Its a wonderful place to bring the family and the birdlife is out of this world.Thanks guys for making the trip so memorable we will certainly see you next year again.
Jan WillemsenJan Willemsen
22:24 15 Dec 15
Wonderfull 4X4 safari!
js_loader

Team

Team

Het team van ZaZoe Xperience is klein en compact. Deze mensen organiseren alle maatwerk rondreizen en de avontuurlijke 4×4 kampeerreizen (‘niet voor watjes’) in zuidelijk Afrika. Het ZaZoe-team bestaat uit deskundige, professionele Zuid-Afrikanen en Nederlanders. Rangers, toergidsen, fotografen. Iedereen brengt zijn en haar eigen kennis en expertise in. In drukke tijden wordt het team tijdelijk uitgebreid. Het zijn allemaal mensen die helemaal gek zijn van Afrika, natuur, dieren, vogels en fotografie. En daar anderen graag mee kennis laten maken. Een echte ‘Xperience’ dus!

Tour operator, ranger, bush piloot, levensgenieter

Rex Snelder

eigenaar

Rex is Nederlander van geboorte en het grootste deel van het jaar in de bush in Afrika. Van origine marketingmanager. Maar vooral mensen-mens, piloot, ranger, bush-japie, kok, chauffeur en gids. Geniet graag van de goede dingen van het leven. En dan vooral in zuidelijk Afrika. Te herkennen aan een big smile en korte broek.

Positief ingesteld persoon dat het liefste in de natuur in Afrika is. Co-piloot waar je niets aan hebt, natuurfotografe, tekstschrijver en groot dierenvriend

Natascha Snelder-Bouman

eigenaar

Natascha is organisator, hobby-fotograaf, chauffeur en gids en helemaal weg van (wilde) dieren, paarden, honden en vogels. Het leven in Afrika in de bush is haar op het lijf geschreven.
Daarnaast schrijft ze graag en veel en laat ze graag anderen van zuidelijk Afrika genieten. 

Jennifer Rikhotso

Jennifer Rikhotso

lady of the house

Jennifer is onze steun en toeverlaat in Ndlovumzi Nature Reserve. Zij kijkt om naar onze huizen aan de Olifantsrivier en zorgt voor de schoonmaak en ander huishoudelijk werk. Moeder van 2 kinderen en woont in Phalaborwa. 

Bouke Lolkema | ZaZoe Xperience

Bouke Lolkema

freelance ranger & gids

Bouke geniet volop van Afrika, natuur en fotografie. Enthousiaste, goede ranger en hij neemt graag gasten mee op reis. Fervent wandelaar en natuurfotograaf. Bush walks is een van zijn passies. 

Jeremy Schreiner | ZaZoe Xperience

Jeremy 

freelance ranger & gids

Freelance ranger en guide. Enthousiaste Zuid-Afrikaanse ranger met Hollandse roots die graag zijn kennis en kunde over Afrika en de bush deelt. Avonturier die geniet van natuur maar ook graag actief en sportief bezig is.

Jose van der Zwan Portugalore en Casa Traca

José van der Zwan

Webmaster

Als webdesigner en SEO specialist is José in de functie van webmaster verbonden aan ZaZoe Xperience. Zij zorgt ervoor dat de website op een goede wijze blijft functioneren. José woont in Portugal waar zij zelf een B&B heeft en daarmee feeling met de reisbranche.

Gerda de Lange | ZaZoe Xperience

Gerda

freelance toergids & cateraar

Gerda de Lange is een betrouwbare en enthousiaste Zuid-Afrikaanse gids die haar gasten altijd gelukkig wil houden. Ze houdt van kleins af aan al erg van natuur en laat daar anderen graag in delen. Haar ‘happy place’ is Kruger National Park. 

Tags: