• DutchEnglish

  • Bestemmingen:

Team

Het team van ZaZoe is klein en compact. Het bestaat uit deskundige, professionele Zuid-Afrikanen en Nederlanders. Iedereen brengt zijn en haar eigen kennis en expertise in. In drukke tijden wordt het team tijdelijk uitgebreid.

Mensen - ZaZoe Xperience - Rex Snelder

Rex Snelder

eigenaar

Rex Snelder, Nederlander van geboorte, momenteel levend in de bush in Afrika. Van origine marketingmanager. Maar vooral mensen-mens, piloot, ranger, bush-japie, kok, chauffeur en gids. Geniet graag van de goede dingen van het leven. En dan vooral in zuidelijk Afrika. Te herkennen aan een big smile en korte broek.

Mensen ZaZoe Xperience - Natascha Snelder & Galaxy

Natascha Snelder-Bouman

eigenaar

Natascha Snelder-Bouman is dierenmens, hobby-fotograaf, chauffeur en gids en helemaal weg van (wilde) dieren, paarden, honden en vogels. Het leven in Afrika in de bush is haar op het lijf geschreven.
Daarnaast schrijft ze veel en graag en geniet ervan als anderen van Afrika genieten. 

Mensen - ZaZoe Xperience - Mamiki

Mamiekie Bogopa

lodge & woonhuis

Mamiekie is de vrouw van Edwin. Ook zij heeft schoonmaak, wassen en strijken in haar takenpakket. Ze is graag bezig. Daarnaast is ze moeder van 3 kinderen en vindt ze het belangrijk dat zij zo lang mogelijk naar school kunnen. 

Mensen - ZaZoe Xperience - Bella

Bella Mphago

lodge & woonhuis

Bella poets en boent er wat af. Ook verzorgt zij de was van lodge en woonhuis en houdt een oogje in het zeil. Daarnaast is ze altijd vrolijk, een zeer betrouwbare kracht en trotse oma van haar eerste kleinkind. 

Mensen - ZaZoe Xperience - Abel Maela

Abel Maela

super spoorzoeker & natuurmens

Abel woont en werkt zijn hele leven lang al in de bush en Limpopo. Kent mensen en dieren, planten en bomen op zijn duimpje. Spoorzoeker pur sang en geslaagd hiervoor met een dikke 10. Kent al aardig wat woorden Nederlands ook.  

Mensen - ZaZoe Xperience - Edwin Bogopa

Edwin Bogopa

voorman & technisch specialist

 Edwin is onze voorman. Hij komt uit Botswana, is erg technisch ingesteld en heeft tevens veel kennis van natuur, wilde dieren en plantenrijk. 
Hij vindt het heerlijk om in de bush te wonen en geniet ervan om gasten mee te nemen in zijn wereld.