• DutchEnglish

  • Bestemmingen:

Team

Het team van ZaZoe is klein en compact. Het bestaat uit deskundige, professionele Zuid-Afrikanen en Nederlanders. Iedereen brengt zijn en haar eigen kennis en expertise in. In drukke tijden wordt het team tijdelijk uitgebreid.

Tour operator, ranger, bush piloot, levensgenieter

Rex Snelder

eigenaar

Rex is Nederlander van geboorte en het grootste deel van het jaar in de bush in Afrika. Van origine marketingmanager. Maar vooral mensen-mens, piloot, ranger, bush-japie, kok, chauffeur en gids. Geniet graag van de goede dingen van het leven. En dan vooral in zuidelijk Afrika. Te herkennen aan een big smile en korte broek.

Positief ingesteld persoon dat het liefste in de natuur in Afrika is. Co-piloot waar je niets aan hebt, natuurfotografe, tekstschrijver en groot dierenvriend

Natascha Snelder-Bouman

eigenaar

Natascha is organisator, hobby-fotograaf, chauffeur en gids en helemaal weg van (wilde) dieren, paarden, honden en vogels. Het leven in Afrika in de bush is haar op het lijf geschreven.
Daarnaast schrijft ze veel en graag en laat graag anderen van zuidelijk Afrika genieten. 

Jennifer Rikhotso

Jennifer Rikhotso

toezicht & schoonmaak

Jennifer is onze steun en toeverlaat in Ndlovumzi Nature Reserve. Zij kijkt om naar onze huizen aan de Olifantsrivier en zorgt voor de schoonmaak en ander huishoudelijk werk. Moeder van 2 kinderen en woont in Phalaborwa. 

Bouke Lolkema | ZaZoe Xperience

Bouke Lolkema

freelance ranger & gids

Bouke geniet volop van Afrika, natuur en fotografie. Enthousiaste, goede ranger en hij neemt graag gasten mee op reis. Fervent wandelaar en natuurfotograaf. Bush walks is een van zijn passies. 

Jeremy Schreiner | ZaZoe Xperience

Jeremy

freelance ranger & gids

Freelance ranger en guide. Enthousiaste ranger die graag zijn kennis en kunde over Afrika en de bush deelt. Avonturier die geniet van natuur maar ook graag actief en sportief bezig is.

received_1854708211215147

Iris

webdesign & -beheer

Iris verzorgt al jarenlang de website van ZaZoe. Qua ontwerp en zeker ook beheer. Onze technische steun en toeverlaat op afstand.